Gezellig en sfeervol dineren in een warme huiselijke omgeving.....

Het restaurant van Hostellerie Schuddebeurs is gesitueerd in de oude gelagkamer van de herberg waar de sfeer van vervlogen tijden nog steeds voelbaar is. Eeuwenoude plavuizen, schoonmetselwerk en de oude beursjes herinneren u nog aan vroegere tijden.....

Deze historische omgeving, gecombineerd met persoonlijk gastheerschap, hedendaagse gerechten uit de keuken en een fraaie, veelzijdige en evenwichtige wijnkaart, zorgen voor een avond gastronomisch genieten.

Private dining...

Voor besloten gezelschappen heeft Hostellerie Schuddebeurs een aantal fraai en warm gedecoreerde ruimtes. Ideaal voor een klein zakelijk diner, waarbij u toch voldoende privacy heeft. Datzelfde geldt voor een besloten familiediner, waarbij men ongestoord kan speechen en informeel dineren. Deze private dining ruimtes zijn beschikbaar vanaf 8 personen.

Keuken

Inmiddels 25 jaar voert Bart de Bree de keukenbrigade van Hostellerie Schuddebeurs aan. In deze tijdsspanne heeft hij herkenbare gerechten ontwikkeld, waarbij mooie producten uit de Zeeuwse en Hollandse regio centraal staan. Enkele specialiteiten zijn: “Oosterscheldekreeft met gerookte boter” & “trilogie van ganzenlever” Gasten zijn bereid om voor deze gerechten om te rijden!!

Hij creëert met deze producten zuivere, traditionele gerechten die op hedendaagse wijze gepresenteerd worden en zorgt hierbij voor een goede balans tussen groenten, fruit, vis, vlees zodat u naast een lekkere óók een gezonde & voedzame maaltijd voorgeschoteld krijgt. Vegetariërs zijn ook welkom. Wanneer u een intolerantie/allergie heeft voor 1 of meerdere producten, bijvoorbeeld gluten en/of lactose wordt de maaltijd voor u met de grootste zorg bereid zonder deze allergenen. Ieder gerecht krijgt de zorg die het verdient, een moderne bereiding, smaakvol garnituur en heerlijke saus. De menukaart verandert met de seizoenen mee, denk hierbij aan wild, asperges, zomerfruit, oesters, mosselen en dé specialiteit de Oosterscheldekreeft! Klikt u voor een kijkje op onze aktuele menukaart, wijnkaart en lunchkaart op deze pagina op de betreffende icoontjes rechts.

Menukaarten


Om de menukaarten te lezen heeft u een PDF lezer nodig, zoals Adobe Reader (gratis te downloaden via de Adobe website).

Hostellerie Schuddebeurs is gesloten op dinsdag
Lunch van 12:00 - 14:30 (geen lunch op woensdag)
Diner van 18:00 - 21:30


of neem contact op +31 (0)111 415651