Wij zeggen altijd en onvoorwaardelijk "JA!"

Hostellerie Schuddebeurs en zijn romantische omgeving zijn voor vele bruidsparen de ultieme lokatie voor hun huwelijk geweest. In samenwerking met de burgerlijke stand van gemeente Schouwen Duiveland kan op lokatie de huwelijksvoltrekking zelfs plaatsvinden. Na afloop van de formele voltrekking kunnen wij een romantisch programma samenstellen, inclusief een mooie bruidstaart en natuurlijk een glas feestelijke Champagne.

Verdere suggesties voor het programma kunnen een high tea, een gezellige borrel op één van de terrassen, een fantastisch diner en natuurlijk een spetterende feestavond zijn, met live muziek in één van onze zalen. De hierboven genoemde mogelijkheden zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 40 tot 100 personen. In het weekend en in de vakantie periodes is een feest vanzelfsprekend mogelijk, mits er sprake is van een arrangement in combinatie met een aantal standaardkamers.

Het organiseren van een huwelijk is geen alledaagse bezigheid. Wij helpen u daarom graag een eindje op weg. Bekijkt u rustig de diverse mogelijkheden om uw huwelijksdag in het romantische Schuddebeurs te vieren!

All-inclusive formule

Hostellerie Schuddebeurs kent een unieke calculatie methode voor grotere gezelschappen, waarvoor een aantal rekenfactoren van belang zijn. Deze zijn: aantal personen, huwelijksplechtigheid, diner, receptie en/of feestavond, tijdsduur van de feestavond en eventuele overnachtingen. Wij kunnen voor u een scherpe offerte verzorgen voor de hierboven genoemde onderdelen, waarmee u alle variabelen afkoopt, zonder verrassingen nadien, dus u weet waar u aan toe bent!

Laat u zich inspireren, dan helpen wij u graag met het organiseren van uw huwelijk. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen in Schuddebeurs, om samen met u uw ideale bruiloft te bespreken! Natuurlijk zorgen wij voor een scherpe, concurrerende offerte. Ons motto voor uw huwelijk is te allen tijde; "Your wish is our command" wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

Hostellerie Schuddebeurs, omgeving en bereikaarheid

U vindt Hostellerie Schuddebeurs midden op het Zeeuwse schiereiland Schouwen Duiveland, nabij de historische zeehaven Zierikzee. Het is een goed bewaard geheim in de bossen van Schuddebeurs met ruim voldoende parkeergelegenheid. Bereikbaar per interliner vanuit Rotterdam en per normale busverbinding vanuit Goes en Bergen op Zoom.

U heeft niet alle velden correct ingevuld
Dank voor uw bericht. We nemen snel contact met u op.

of neem contact op +31 (0)111 415651