Gezellig en sfeervol dineren in een warme huiselijke omgeving.....

Het restaurant van Hostellerie Schuddebeurs is gesitueerd in de oude gelagkamer van de herberg waar de sfeer van vervlogen tijden nog steeds voelbaar is. Eeuwenoude plavuizen, schoonmetselwerk en de oude beursjes herinneren u nog aan vroegere tijden.....

Deze historische omgeving, gecombineerd met persoonlijk gastheerschap, hedendaagse gerechten uit de keuken en een fraaie, veelzijdige en evenwichtige wijnkaart, zorgen voor een avond gastronomisch genieten.

Private dining...

Voor besloten gezelschappen heeft Hostellerie Schuddebeurs een aantal fraai en warm gedecoreerde ruimtes. Ideaal voor een klein zakelijk diner, waarbij u toch voldoende privacy heeft. Datzelfde geldt voor een besloten familiediner, waarbij men ongestoord kan speechen en informeel dineren. Deze private dining ruimtes zijn beschikbaar vanaf 8 personen.

Keuken

Inmiddels 18 jaar voert Bart de Bree de keukenbrigade van Hostellerie Schuddebeurs aan en wordt hierdoor al 15 jaar gesteund door zijn sous Arjan Davidse. In deze tijdsspannen hebben zij herkenbare gerechten ontwikkeld, waarbij mooie producten uit de Zeeuwse en Hollandse regio centraal staan. Enkele specialiteiten zijn: “Oosterscheldekreeft met gerookte boter” & “trilogie van ganzenlever” Gasten zijn bereid om voor deze gerechten 50 km om te rijden!!

Zij creëren met deze producten zuivere, traditionele gerechten die op hedendaagse wijze gepresenteerd worden.  Ze zorgen hierbij voor een goede balans tussen groenten, fruit, vis, vlees zodat u naast een lekkere óók een gezonde & voedzame maaltijd voorgeschoteld krijgt. Vegetariërs zijn ook welkom. Wanneer u een intolerantie/allergie heeft voor 1 of meerdere producten, bijvoorbeeld gluten en/of lactose wordt de maaltijd voor u met de grootste zorg bereid zonder deze allergenen. Ieder gerecht krijgt de zorg die het verdient, een moderne bereiding, smaakvol garnituur en heerlijke saus. De menukaart verandert met de seizoen mee, denk hierbij aan wild, asperges, zomerfruit, oesters, mosselen en dé specialiteit Oosterscheldekreeft! Kijkt u voor de aktuele menukaart op www.schuddebeurs.nl/menukaart.

Voedselveiligheid: De keukenbrigade van Hostellerie Schuddebeurs werkt op eigen initiatief onder auspiciën van een gerenommeerd buro op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteits controles, op die wijze is uw maaltijd lekker & verantwoord!

Menukaarten


Om de menukaarten te lezen heeft u een PDF lezer nodig, zoals Adobe Reader (gratis te downloaden via de Adobe website).