Reserveren

Altijd de laagste prijs.

Reserveer via onze website:


Reserveer
een kamer

Reserveer
een tafel

Reserveer online

afbeelding

Kamers

Comfortabel overnachtenin een van onze 22 hotelkamers

Alle kamers van Hostellerie Schuddebeurs zijn met zorg en uiterst comfortabel ingericht. Zij zijn standaard voorzien van douche en/of bad, minibar, tv, telefoon, kluisje en een eigen koffie/theevoorziening.

Standaard kamer

Standaard kamer

De standaardkamers van Hostellerie zijn zeer knus ingericht en van alle gemakken voorzien. De kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en met een lift bereikbaar.

Meer lezen
Boven tuinkamer

Boven tuinkamer

De boventuinkamers van Hostellerie Schuddebeurs vindt u apart gelegen van het hoofdgebouw in de tuin-dependance op de eerste etage. Met uitzicht op de schitterende tuin vanaf het overdekt balkon en van alle gemakken voorzien. Deze kamers zijn met een trap bereikbaar.

Meer lezen
Luxe kamer historisch

Luxe kamer historisch

De historische kamers van Hostellerie Schuddebeurs bevinden zich op de eerste verdieping van het historische gedeelte van het huis. Ze zijn zeer compleet en warm ingericht. De kamers zijn met een lift bereikbaar.

Meer lezen
Suite

Suite

De suites van Hostellerie Schuddebeurs bevinden zich op de begane grond, apart gelegen van het hoofdgebouw. Zij hebben elk een eigen terras en kijken uit op de weelderige tuin.

Meer lezen
Bruidshuisje

Bruidshuisje

Apartstaand huisje, zeer decoratief en romantisch ingericht. Populair bij bruidsparen, maar ook als 'gewone' kamer zeer in trek.

Meer lezen