Reserveren

Altijd de laagste prijs.

Reserveer via onze website:


Reserveer
een kamer

Reserveer
een tafel

Reserveer online

afbeelding

*** Sfeervolle en Comfortabele kamers ***

Comfortabel overnachtenin een van onze 22 hotelkamers

Alle kamers van Hostellerie Schuddebeurs zijn met zorg en uiterst comfortabel ingericht en in 2019 gerenoveerd. Zij zijn standaard voorzien van douche en/of bad, minibar, tv, telefoon, kluisje en een eigen koffie/theevoorziening.

Standaard kamer vanaf 145 2 pers kamer
incl. ontbijt

Standaard kamer

De standaardkamers van Hostellerie Schuddebeurs zijn in 2019 gerenoveerd en comfortabel en stijlvol ingericht. De kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en met een lift bereikbaar.

Meer lezen
Boven tuinkamer vanaf 165 2 pers kamer
incl. ontbijt

Boven tuinkamer

De boventuinkamers van Hostellerie Schuddebeurs vindt u apart gelegen van het hoofdgebouw in de tuin-dependance op de eerste etage. Deze kamers zijn in 2019 gerenoveerd & comfortabel ingericht. Met uitzicht op de schitterende tuin vanaf het overdekt balkon en van alle gemakken voorzien. Deze kamers zijn met een trap bereikbaar.

Meer lezen
Luxe kamer historisch vanaf 175 2 pers kamer
incl. ontbijt

Luxe kamer historisch

De historische kamers van Hostellerie Schuddebeurs bevinden zich op de eerste verdieping van het historische gedeelte van het huis. Ze zijn in 2019 gerenoveerd en zeer compleet en warm ingericht. De kamers zijn met een lift bereikbaar.

Meer lezen
Suite vanaf 225 2 pers kamer
incl. ontbijt

Suite

De suites van Hostellerie Schuddebeurs bevinden zich op de begane grond, apart gelegen van het hoofdgebouw. Deze suites zijn in 2019 gerenoveerd en zeer comfortabel ingericht. Zij hebben elk een eigen terras en kijken uit op de weelderige tuin. Alles suites hebben een verschillend interieur, foto's kunnen daarom afwijken van uw gereserveerde suite. 

Meer lezen
Bruidshuisje vanaf 175 2 pers kamer
incl. ontbijt

Bruidshuisje

Apartstaand huisje, zeer decoratief en romantisch ingericht. Populair bij bruidsparen, maar ook als 'gewone' kamer zeer in trek.

Meer lezen