Reserveren

Altijd de laagste prijs.

Reserveer via onze website:


Reserveer
een kamer

Reserveer
een tafel

Reserveer online

afbeelding

*** Sfeervolle en Comfortabele kamers ***

Comfortabel overnachtenin een van onze 22 hotelkamers

Alle kamers van Hostellerie Schuddebeurs zijn met zorg en uiterst comfortabel ingericht. Zij zijn standaard voorzien van douche en/of bad, föhn, minibar, tv, telefoon, kluisje, wekkerradio, ventilator, Nespresso koffiemachine en een waterkoker. 

Standaard kamer vanaf 115 2 pers kamer
incl. ontbijt

Standaard kamer

De standaardkamers van Hostellerie Schuddebeurs zijn comfortabel en stijlvol ingericht. De kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en met een lift bereikbaar. Onze kamers zijn niet voorzien van airco. 

Meer lezen
Boven tuinkamer vanaf 139 2 pers kamer
incl. ontbijt

Boven tuinkamer

De boventuinkamers van Hostellerie Schuddebeurs vindt u apart gelegen van het hoofdgebouw in de tuin-dependance op de eerste etage. Deze kamers zijn comfortabel ingericht. Met uitzicht op de schitterende tuin vanaf het overdekt balkon en van alle gemakken voorzien. Deze kamers zijn met een trap bereikbaar. Onze kamers zijn niet voorzien van airco. 

Meer lezen
Luxe kamer historisch vanaf 159 2 pers kamer
incl. ontbijt

Luxe kamer historisch

De historische kamers van Hostellerie Schuddebeurs bevinden zich op de eerste verdieping van het historische gedeelte van het huis. Ze zijn compleet en warm ingericht. De kamers zijn met een lift bereikbaar. Onze kamers zijn niet voorzien van airco. 

Meer lezen
Suite vanaf 199 2 pers kamer
incl. ontbijt

Suite

De suites van Hostellerie Schuddebeurs bevinden zich op de begane grond, apart gelegen van het hoofdgebouw. Deze suites zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Zij hebben elk een eigen terras en kijken uit op de weelderige tuin. Alles suites hebben een verschillend interieur, foto's kunnen daarom afwijken van uw gereserveerde suite. Onze kamers zijn niet voorzien van airco.  

Meer lezen
Bruidshuisje vanaf 159 2 pers kamer
incl. ontbijt

Bruidshuisje

Apartstaand huisje, zeer decoratief en romantisch ingericht. Populair bij bruidsparen, maar ook als 'gewone' kamer zeer in trek. Het bruidshuisje in in 2021 gerenoveerd, met oa een 5-Star boxspring. Deze kamer is niet voorzien van airco. 

Meer lezen