Lunch kaart mei 2020 voor volpension Arrangement:


Koude gerechten:

Dun gesneden runder staartstuk van de BBQ met frisse salade, gemarineerde paddestoelen en witte asperges

Kartoffel Salade met Serranoham, bloemkool piccalilly en olijven

Rillette van makreel, met gerookte makreel, augurk en garnaaltjes.

 

Warme gerechten:

Uitsmijter met boeren landbrood, fenegriek kaas en tomaten salsa

Omelet met boerenlandbrood, witte asperges en boerenham

Kleine asperges Zeelandes, met boerenham en zeegroenten

Ambachtelijke garnalen kroketten met kleine salade brood en boter

Quiche Lorraine, met ui spek en prei gemaakt in eigen keuken

Extra gerechten:

Oosterscheldekreeft Bellevue per 100 gr 12,50,

Platte Zeeuwse oesters pst € 2,50

 

Bij alle gerechten serveren we brood en boter

Volpension Arrangement, keuze uit 1 lunchgerecht. Losse gerechten per stuk € 12,50