U voelt zich in de charmante atmosfeer van Hostellerie Schuddebeurs onmiddellijk thuis. Gastheer en gastvrouw zijn Bart & Tanja de Bree. Hostellerie Schuddebeurs onderscheidt zich met een prachtige bosrijke omgeving, een gemoedelijke gastvrije sfeer en een hoog serviceniveau. Dit gecombineerd met een fantastische keuken waar de patron zelf achter het fornuis staat.

Schuddebeurs is een beeldschoon en goed bewaard geheim, in het hart van Schouwen-Duiveland, nabij Zierikzee. In dit gehucht, omarmd door weelderig groen, ligt Hostellerie Schuddebeurs. Ook was het een historische pleisterplaats, waar in de loop van ruim driehonderd jaar al talloze reizigers rust, een uitstekende maaltijd en een comfortabele slaapplaats vonden.

Hostellerie Schuddebeurs is een perfect geoutilleerd hotel-restaurant, dat in heel West-Europa een excellente reputatie geniet. Niet voor niets maakt Hostellerie Schuddebeurs deel uit van het internationaal vermaarde samenwerkingsverband van Historic Hotels of the Benelux.

Hostellerie Schuddebeurs is 7 dagen per week geopend.