Trouwen in Zeeland

Een onvergetelijke bruiloft in Zeeland

Wij zeggen altijd en onvoorwaardelijk "JA!"

Hostellerie Schuddebeurs en zijn romantische omgeving zijn voor vele bruidsparen de ultieme lokatie voor hun huwelijk geweest. In samenwerking met de burgerlijke stand van gemeente Schouwen Duiveland kan op lokatie de huwelijksvoltrekking zelfs plaatsvinden. Na afloop van de formele voltrekking kunnen wij een romantisch programma samenstellen, inclusief een mooie bruidstaart en natuurlijk een glas feestelijke Champagne.

Verdere suggesties voor het programma kunnen een high tea, een gezellige borrel op één van de terrassen, een fantastisch diner en natuurlijk een spetterende feestavond zijn, met live muziek in één van onze zalen. De hierboven genoemde mogelijkheden zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 40 tot 100 personen. In het weekend en in de vakantie periodes is een feest vanzelfsprekend mogelijk, mits er sprake is van een arrangement in combinatie met een aantal standaardkamers.

Het organiseren van een huwelijk is geen alledaagse bezigheid. Wij helpen u daarom graag een eindje op weg. Bekijkt u rustig de diverse mogelijkheden om uw huwelijksdag in het romantische Schuddebeurs te vieren!

All-inclusive formule:


Hostellerie Schuddebeurs kent een unieke calculatie methode voor grotere gezelschappen, waarvoor een aantal rekenfactoren van belang zijn. Deze zijn: aantal personen, huwelijksplechtigheid, diner, receptie en/of feestavond, tijdsduur van de feestavond en eventuele overnachtingen. Wij kunnen voor u een scherpe offerte verzorgen voor de hierboven genoemde onderdelen, waarmee u alle variabelen afkoopt, zonder verrassingen nadien, dus u weet waar u aan toe bent!

Laat u zich inspireren, dan helpen wij u graag met het organiseren van uw huwelijk. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen in Schuddebeurs, om samen met u uw ideale bruiloft te bespreken! Natuurlijk zorgen wij voor een scherpe, concurrerende offerte. Ons motto voor uw huwelijk is te allen tijde; "Your wish is our command" wij zorgen voor een onvergetelijke dag!


Romantisch bruidshuisje

Gratis WiFi

Direct online boeken

Gegarandeerd de beste prijzen in onze boekingsmodule.

Reserveer een kamer
Google Plus

Meest bezochte pagina's

Logies & ontbijt + Kamertypes
Arrangementen
Golfen in Zeeland
High Tea

Reserveer een tafel

De Hostellerie in beeld

Flickr Meer foto's van Hostellerie Schuddebeurs bekijken op Flickr

Beoordelingen door gasten

"Hotel heerlijk rustig gelegen in een groene omgeving ,met veel charme. Mooie kamers, goed onderhouden, alles netjes... "

TripAdvisor - mei 2014

"I stayed for only one night. What a charming place to stay. Attentive staff, lovely surroundings, very clean and superb food... "

TripAdvisor - jan 2014

"Een arrangement geboekt. Wat een goede beslissing! Prima keuken, vriendelijke bediening, mooie kamer, kortom het is de moeite... "

TripAdvisor - mei 2014

"Die Hostellerie Schuddebeurs liegt sehr ruhig, aber ziemlich abgelegen. Das essen ist super lecker mit viel liebe angerichtet... "

TripAdvisor - maart 2014

"We stayed at Schuddebeurs mainly to eat lobster. We had an excellent lobster dinner, nice wines and got very good service. "

TripAdvisor - juli 2014

"Gastvrij ontvangen. Lekker ontbijt. Het diner geweldig. Puur genieten van mooie gerechten en bijpassende wijnen."

Zoover - maart 2013

"Uitstekend diner, zeer vriendelijk personeel, gezellige sfeer en rustige omgeving, kortom een geweldig hotellerie in een prachtig decor."

Tripadvisor - juli 2013

"Eén nachtje geslapen in Schuddebeurs maar het leek wel een kleine vakantie."

Tripadvisor - november 2012

"Mooie omgeving en vooral lekker eten."

Zoover - juni 2013

"Schuddebeurs ligt in Zeeland, maar het had ook in Zuid Frankrijk kunnen liggen. Wat een sfeertje. ...
Prachtig buitenterras. Een aanrader."

Zoover - juli 2013

"Een heel aangename en warme sfeer, een professionele en toch heel vriendelijke bediening in het restaurant."

Tripadvisor - maart 2013

"De voorkomende service en de heerlijke diners vormen een ideale combinatie en dwingen bijna tot een nieuw verblijf."

Zoover - mei 2013

» meer lezen

Ontvang actuele aanbiedingen en last-minutes in uw mailbox. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Selecteer uw interesses:
Hotel Zakelijk Restaurant
Inschrijven    Uitschrijven
Twitter Facebook LinkedIn Foursquare Flickr
Dinnercheque Historic Hotels Hampshire Hotel Relais Restaurants Kring van de Oosterscheldekreeft