Reviews

Die Hostellerie Schuddebeurs liegt sehr ruhig, aber ziemlich abgelegen. Das essen ist super lecker mit viel liebe angerichtet. Service und personal sind nett und freundlich.

TripAdvisor – Maart - 2013

We stayed at Schuddebeurs mainly to eat lobster. We had an excellent lobster dinner, nice wines and got very good service. We booked a 'historical room". This was quite nice and apparently larger than a standard room. We will definitely come back here.

TripAdvisor – July - 2014

Hotel heerlijk rustig gelegen in een groene omgeving,met veel charme.Mooie kamers,goed onderhouden,alles netjes. Goed bed.Warm kader; 6 gangen menu en bijpassende wijnen erg lekker en van een goede prijs/kwaliteit.

TripAdvisor – Mei - 2014

I stayed for only one night. What a charming place to stay. Attentive staff, lovely surroundings, very clean and superb food. i would like to return for a leisurely stay. They have lots of leaflets for activities and in an idyllic area for walking etc.

TripAdvisor – Januari - 2014

een arrangement geboekt. Wat een goede beslissing! Prima keuken, vriendelijke bediening, mooie kamer, kortom het is de moeite waard om daar te verblijven. Het was een feestje om kennis te maken met Zeeland.

TripAdvisor – Mei - 2014

Dat was ongelooflijk goed! Het vriendelijke personeel, gezellig sfeer en alles tot een laatst puntje in orde! Ook appart te zeggen: Dank U wel, Bart! Het restaurant is om aan te raden! We komen zeker terug, en we vertellen alle onze vrienden en kennissen over jullie.

TripAdvisor – November - 2013

Dit vinden wij een uitstekend hotel met een gastronomische keuken vooral de Oosterschelde kreeft! De kamers zijn perfect! Hier komen we zeker terug! Prijs kwaliteit zeker oke! Op een paar kilometers van de kust !

TripAdvisor – Augustus - 2013

Zeer mooie accomodatie. Landelijk gelegen, en een goede uitvalsbasis voor dit deel van Schouwen-Duivenland. Keuken is top met prima wijnen. Bij elke gang werden we weer verrast door de mooie opmaak van de gerechten en de smaak. Een aanrader dus.

TripAdvisor – Augustus - 2013

Ein Super-Hotel, freundliche Bedienung und guter Service, hervorragende Küche! wunderschöne Lage in einbem kleinen Waldstück, bis zum historischen Zentrum Zierikzee sind es etwa 2 km.

Booking.com – april 2012

Lovely hotel, with friendly staff.

Booking.com – april 2012

“Sans regrets !”
Acceuil dans un cadre sympathique et romantique dans un environnement de bon niveau - chambre spacieuse, confortable et silencieuse - litterie propre - quoique modernisée, la salle de bain reste plutôt vieillote - la cuisine est à la hauteur du lieu, c.a.d. de qualité - beau choix de mets et de vins -le service est appliqué mais relativement lent - le petit déjeuner est de style "buffet" avec un choix d'accompagnement raisonnable - conclusions: sans regrets.

TripAdvisor – april 2012

Niets op aan te merken. Ook mooie plekjes in de omgeving

Specialhotels – april 2012

Sehr gutes Restaurant. Nettes Personal. Guter Service.

Booking.com – april 2012

Laatst een weekendje weg geweest met mijn vriendin vanuit Amsterdam. Wij op zoek naar een plek waarbij je even helemaal vergeet dat je constant in de drukte zit. Nou was ik hier zo'n 10 jaar geleden met mijn ouders geweest en het leek me de perfecte locatie.
De zaak is nogal klassiek maar al stukken minder dan destijds. Je voelt je weg op net moment dat je het grind op rijdt en dat blijft zo.
De vrijdag hebben we uitgebreid gegeten en dat was extact de ervaring zoals we het hadden voorgesteld. We namen het Kunstmenu en hoewel de borden niet echt onze smaak waren was het eten dat wel. Sleutelwoord was op smaak en vers. Iets wat in A'dam nogal eens mist. De coquilles en de griet waren perfect gebakken met veel smaak. De eend was zoals eend moet zijn; goed rosé en oa de sinaasappel was goed aanwezig. Het dessert maakte vooral mijn vriendin heel blij maar dat is een kwestie van voorkeur. Bediening erg professioneel en een beetje op de achtergrond. Iets wat in deze setting goed is. Beter dan die Amsterdamse popi Jopies.
Aanrader als je even een weekend weg wilt in een luxe en ontspannende omgeving.

Iens – maart 2012

Meer dan uitstekende locatie. Het eten is goed en de ambiance zeer prettig. Redelijke prijs/prestatie verhouding. Ik verblijf hier regelmatig, zowel zakelijk als prive. Het is in de Schuddebeurs goed toeven. Ook de hotelkamers zijn zeer aan te raden. Volgens mij is er geen prettiger hotel/restaurant op SchouwenDuiveland dan deze. Zeker het proberen waard!!

Iens – maart 2012

De service van alle mensen die er werken is zeer hoog. Als er wat is, dan wordt dat serieus behandeld en gelijk afgehandeld. Het was daar heerlijk vertoeven.

Booking.com – maart 2012

Positief: De vriendelijkheid, de omgeving en het zeer lekkere eten.

Booking.com – februari 2012

Een goed restaurant en hotel met prima bediening op een mooie locatie
+ prima hotelkamers. een mooi restaurant met uitstekende bediening

Hotels.nl – februari 2012

Personeel bijzonder vriendelijk. Comfortabele kamer en uitstekend restaurant!

Booking.com – januari 2012

Nice and quite place. Friendly atmosphere.

Booking.com – november 2011

Bien: - le couplage hôtel-restaurant - sa situation au milieu d'un secteur boisé de l' île - à proximité des chemins de randonnée et des petites villes à visiter - la qualité de l'accueil (hôtel et restaurant) - carte du restaurant variée et permettant un repas gastronomique comme un repas plus simple - le jardin (accessible)

Booking.com – november 2011

Wir wurden freundlich und zuvorkommend empfangen. Mat hat uns automatich ein upgrade Zimmer gegeben ohne Aufpreis. Wir haben wunderbar gut gegessen, das Restaurant ist "Sterne verdächtig. Wir werden auf jedenfall wieder dorthin zurückkehren. Vielen Dank an die Eigentümer und das tolle Personal.

Booking.com – november 2011

Bien: La qualité des prestations et du service.

Booking.com – november 2011

Voor een kort (romantisch) verblijf uitstekend.

Booking.com – oktober 2011

Tout était parfait dans cet hôtel idéalement situé en bordure d'un beau bois où l'on peut se promener: la chambre donnant sur le jardin très confortable, grande et meublée avec goût, belle salle de bain et restaurant très agréable + parking privé face à la chambre.

Booking.com – oktober 2011

Een rustig hotel - goede ligging - (dicht bij Zierikzee, toch rustig in de vrije natuur ) - vriendelijk onthaal - goed ontbijt en lekker eten - propere kamers -

Booking.com – september 2011

Inzet medewerkers om het naar de zin te maken. Hartelijke ontvangst, goede uitleg waar wij een warm gevoel aan over hielden. Komen zeker terug.

Booking.com – september 2011

Gut: eigendlich alles die Gartenzimmer - freilaufende Hühner - die Ruhe.

Booking.com – augustus 2011

Plus: Dat er een bad aanwezig was en het ontbijt was erg goed

Booking.com – augustus 2011

Gisteren op de valreep nog kunnen genieten van het fantastische kreeftenarrangement. Omdat we graag alle bereidingen wilden proeven, de standaard 4 gangen uitgebreid met de kreeft uit BigGreenEgg BBQ. Dat wij 2 porties met 4 personen wilden delen, was geen probleem: werd netjes geportioneerd uitgegeven. De groep vond het moeilijk te bepalen welk gerecht het mooist/lekkerst was. Goed teken. Maar de kreeft geweld in gerookte boter zal mij nog lang nablijven. De geadviseerde wijn, een Marsanne uit de Languedoc, paste prima bij de gerechtjes en was bij aanvang goed op temperatuur. Door de grote bolglazen, werd het helaas wel snel warm. Dikke pluim ook voor de super vriendelijke en attente bediening. Dat chefkok Bart de Bree na een lange dag nog uitgebreid te tijd nam om met ons, levensgenieters, van gedachten te wisselen, maakte ons plaatje compleet. Kamers waren prima. Allen dank voor een fantastisch verblijf.

Iens – augustus 2011

Wij hebben onlangs met onze familie en vrienden gevierd dat we vijf jaar getrouwd zijn en twintig jaar samenwonen.

Hostellerie Schuddebeurs heeft ons en onze gasten een fantastisch weekend bezorgd dat ons nog lang bij zal blijven!

De kamers waren uitstekend verzorgd en zeer sfeervol. Het diner was overheerlijk, met lokale ingredienten en zeer goede begeleidende wijnen.

We hebben zonder uitzondering zeer enthousiaste reacties gehad van onze gasten over de ambiance, de kamers en vooral ook het heerlijke diner!

Daarnaast dient ook te worden opgemerkt dat zowel eigenaars als personeel van Hostellerie Schuddebeurs ons perfect hebben geadviseerd en begeleid in de aanloop naar de feestelijkheden. Tijdens het weekend hadden we een persoonlijke gastheer die er voor zorgde dat het feest op rolletjes liep en het niemand aan ook maar iets ontbrak.
Petje af!

Kortom: we zullen met veel plezier aan dit weekend terugdenken, en in de toekomst beslist nog eens met zijn tweetjes terugkomen voor een romantisch weekend in Schuddebeurs!

Iens – juli 2011

Endroit calme et agréable;Atmosphère agréable, même si l'accueil est un peu austère. Excellente cuisine.

Booking.com – juli 2011

Situated in a quiet woodarea only 4 km away from the historic town Zierikzee. Very good and clean hotel with big rooms.

Booking.com – juli 2011

Zeer goede keuken

Booking.com – juli 2011

Hostellerie de charme dans la campagne, avec très agréable terrasse pour dîner les soirs d'été; Point de départ pour de belles ballades à vélo et découvrir villages et côte zéelandaises.

Booking.com – juli 2011

Sfeervol klein en rustig hotel met uitstekend restaurant

Weekendjeweg – juli 2011

Even een leuk ontspannend gastronomisch week-endje uitwaaien
+ Het arrangement verblijf
+ Gastronomisch avondmenu
+ De lekkere keuken
+ De vriendelijkheid van het personeel

Hotels.nl – juli 2011

Hotel situé au calme dans un écrin de verdure à 4 km de Zierikzee, magnififique petite ville. Chambre confortable. Excellent restaurant dans l'hotel.

Booking.com – juni 2011

C'est un superbe cadre de verdure où l'accueil est agréable et l'hotel très confortable. le Chef est inventif et nous avons eu le privilège de goûter le fameux homard de l'escaut délicatement préparé.

Booking.com – juni 2011

Unieke locatie en geweldig diner gewoon super aan te bevelen de Schuddebeurs in Zeeland

Weekendjeweg – april 2011

Heerlijk gegeten in een mooi en romantisch gelegen hotel. Prima !!!

Specialhotels – november 2010

In de Hostellerie kun je goed en in onstspannen sfeer goed eten. Een zeer verzorgde tafel met vriendelijk personeel. Kwaliteit van het eten is erg goed. We slapen hier ook regematig ( de 3eX), geen verkeer, wel vogels ed. De volgende uitgerust weer op.

Weekendjeweg – oktober 2010

Prima hotel met goede keuken in mooie omgeving
+ gastvrijheid en lekkere keuken. verder de rustige omgeving en nabije natuur

Hotels.nl – september 2010

Heerlijk gegeten. Zes gangen menu met wijn arrangement. Zeeland dus veel vis, maar ook vlees, kaas en een prachtig zoet dessert. De wijnen waren goed tot zeer goed gecombineerd met de gerechten, wel enigszins afgepast tot 1 glas per gerecht, echter inclusief het aperitief. Bediening is gemoedelijk vriendelijk en niet opdringerig. Zeker een plek om terug te keren!

Iens – juli 2010

Heerlijk gedineerd, Prima wijnen, Mooie kamers, ook in bijgebouwen. Hogere prijsklasse.

Google – april 2012

“Really nice people, really nice place”
I was over for one night on a business trip and had this place recommended by a colleague. It was excellent. I had a 'standard' room available at the last minute and was delighted with the size, quietness, and view. Then the meal was a gourmet experience! I have to go back to the area next week on some other business with my wife. We're going out of our way so that we can stay here. A hotel of real charm and character!

TripAdvisor – juli 2010

“eine der besten Wohlfühloasen auf "Schouwen-Duiveland", Zeeland NL”
- top location mit professioneller Struktur, dennoch nie zu busy
- top Referenz für die "Romantik-Hotel"-Linie
- sehr ambitiöse Küche, mittelgrosse Karte, gepflegte Weine, "french style"
- ein 300 Jahre altes Anwesen mit diversen Anbauten, auch für Seminare etc. sehr zu empfehlen
...es war einfach wunderbar !

keine überteuerten Preise ! Frühstück im Übernachtungspreis inbegriffen (also nicht die 15 Euro separat-"Masche", wie so oft leider in Frankreich ......)

Tripadvisor – mei 2010

“Heerlijk stekje”
Een vriendelijk hotel met vriendelijk personeel. Lounge is wat klein maar niet onoverkomelijk. Wij hadden een kleine maar knusse kamer van alle gemakken voorzien. Het eten is subliem en een extra gang bij het eten is zo geregeld. Wij komen hier zeker weer een keer terug.

Zoover – maart 2010

Ongecompliceerd gastvrij! Een super oord waar je je meteen thuis voelt. Wij hebben voortreffelijk gegeten. Culinair absolute aanrader!!

Specialhotels – maart 2010

Prettige sfeer, prachtig gelegen, prima kamer, maar het diner overtrof onze stoutste dromen. Fantastisch!!

Specialhotels – februari 2010

“Romantisch gelegen prima hotel”
Dit hotel is een aanrader: alles is in orde. Gezellige indruk, niet stijf en toch prima georganiseerd. Erg lekker eten en mooie kamers in apart complex met balcon met erg veel privacy. Grote ruime kamers, goed en gezellig ingericht. Echt een lokatie voor romatisch publiek!

Zoover – oktober 2009

diner perfect. Heerlijke wijn.
goede ambiance.
leuke bungalow bij het hotel
schoon en goede aankleding
goede bediening en service

Zoover – september 2009

Romantisch weekend met heerlijk eten en persoonlijke aandacht
+ geen 3 sterren, maar 4 sterren waardrnwarme, uitnodigende entourage; heerlijk eten; persoonlijke aandacht; bijzonder hoffelijke bediening; onze kamer werd 'het bruidshuisje' in het oude koetshuis: heel romantische rustige omgeving; verschillende uitstapjes mogelijk

Hotels.nl – augustus 2009

Super schattig en romantisch hotel. Lekker dicht in de buurt van Zierikzee. Fiets huren zeer aan te raden, mooie omgeving. Super gegeten in het Restaurant.

Weekendjeweg – juli 2009

“Romantische Wochenende in einem Romantikhotel”
Nachdem wir uns in Zeeland verliebt haben beschlossen wir für ein langes Wochenende wieder an den ort wo wir viel Ruhe und Entspannung finden konnten. Das Hotel Schuddebeurs befindet sich auf der Insel Schouwen-Duiveland mitten im Herzen von Zeeland, umringt von Wäldern und viel Grün.

Unsere Suite war für den hohen Preis sein Geld wert, sehr gemütliches ausgestattet und auf der Terrasse haben wir eine kleine Oase der Ruhe entdecken können. In Punkto Sauberekeit gab es absolut nix auszusetzen vor allem war das Badezimmer mit dem Whirlpool erstrahlte im neuen Glanz. Die einzige Kritik wäre das Wohnzimmer was leider nicht so geschmackvoll wie die anderen Zimmer eingerichtet worden war.

Das Restaurant kann ich bedenklos weiterempfehlen da es von Imhaber selber geführt wird und man merkt dass er seinen Beruf mit viel Liebe nachgeht und viel Erfarhung mitbringt. Wir haben ausschliesslich das ganze Wochenende dort gespeist und waren begeistert. Sehr gehobene Küche mit überwiegend regionalen Proukten wird angeboten.

Tripadvisor – juni 2009

“Geweldig hotel”
Hostellerie schuddebeurs is een geweldig hotel.
Het personeel is zeer vriendelijk.
Echt een aanrader!!

Zoover – februari 2009

Tip: Huur een fiets en maak een rondje van een dag, probeer op de oude dijkjes te blijven; Dreischor, Brouwershaven en Zierikzee zijn leuke plaatsjes. Een wandeling door het bos tegenover de Schuddebeurs is leuk. Het bos is niet groot maar er is een mooie plek met herinneringsbomen door allerlei mensen geplant als herinnering aan hun dierbaren.

Weekendjeweg – februari 2009

Heerlijk gegeten, vriendelijke en gastvrije bediening, uitstekend geslapen.

Weekendjeweg – februari 2009

Ontspannend verblijf in een mooie omgeving
+ Aangenaam verblijf, vriendelijke bediening zeker voor herhaling vatbaar.

Hotels.nl – september 2008

Afgelopen zondag 3 februari het Relais du Center menu met bijpassend wijnarrangement genomen, aansluitend blijven overnachten. Het eten was heerlijk, veel lokale produkten, en zelfs een Zeeuwse Pinot Gris geproefd, die het uitstekend deed bij het voorgerecht.

Iens – februari 2008

Gratis WiFi

Direct online boeken

Gegarandeerd de beste prijzen in onze boekingsmodule.

Reserveer een kamer
Google Plus

Meest bezochte pagina's

Logies & ontbijt + Kamertypes
Arrangementen
Golfen in Zeeland
High Tea

Reserveer een tafel

De Hostellerie in beeld

Flickr Meer foto's van Hostellerie Schuddebeurs bekijken op Flickr

Beoordelingen door gasten

"Hotel heerlijk rustig gelegen in een groene omgeving ,met veel charme. Mooie kamers, goed onderhouden, alles netjes... "

TripAdvisor - mei 2014

"I stayed for only one night. What a charming place to stay. Attentive staff, lovely surroundings, very clean and superb food... "

TripAdvisor - jan 2014

"Een arrangement geboekt. Wat een goede beslissing! Prima keuken, vriendelijke bediening, mooie kamer, kortom het is de moeite... "

TripAdvisor - mei 2014

"Die Hostellerie Schuddebeurs liegt sehr ruhig, aber ziemlich abgelegen. Das essen ist super lecker mit viel liebe angerichtet... "

TripAdvisor - maart 2014

"We stayed at Schuddebeurs mainly to eat lobster. We had an excellent lobster dinner, nice wines and got very good service. "

TripAdvisor - juli 2014

"Gastvrij ontvangen. Lekker ontbijt. Het diner geweldig. Puur genieten van mooie gerechten en bijpassende wijnen."

Zoover - maart 2013

"Uitstekend diner, zeer vriendelijk personeel, gezellige sfeer en rustige omgeving, kortom een geweldig hotellerie in een prachtig decor."

Tripadvisor - juli 2013

"Eén nachtje geslapen in Schuddebeurs maar het leek wel een kleine vakantie."

Tripadvisor - november 2012

"Mooie omgeving en vooral lekker eten."

Zoover - juni 2013

"Schuddebeurs ligt in Zeeland, maar het had ook in Zuid Frankrijk kunnen liggen. Wat een sfeertje. ...
Prachtig buitenterras. Een aanrader."

Zoover - juli 2013

"Een heel aangename en warme sfeer, een professionele en toch heel vriendelijke bediening in het restaurant."

Tripadvisor - maart 2013

"De voorkomende service en de heerlijke diners vormen een ideale combinatie en dwingen bijna tot een nieuw verblijf."

Zoover - mei 2013

» meer lezen

Ontvang actuele aanbiedingen en last-minutes in uw mailbox. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Selecteer uw interesses:
Hotel Zakelijk Restaurant
Inschrijven    Uitschrijven
Twitter Facebook LinkedIn Foursquare Flickr
Dinnercheque Historic Hotels Hampshire Hotel Relais Restaurants Kring van de Oosterscheldekreeft